Velkommen til ARGANDIA!

Skønhed, menneskelighed, økologi og social ansvarlighed. Argandia er resultatet af et udviklende møde og vidensdeling med nogle kvinder i et Marokkansk cooperativ. Hemmeligheden bag berberkvindernes glødende skønhed finder vi i hjertet af Argantræet og figenkaktus. Det er herfra man udvinder de to mirakuløse olier, spækket med gode egenskaber, en viden der er overgivet fra mor til datter gennem mange generationer. Disse unikke elixirer og skattede olier fra Atlas plateauet finder du i alle ARGANDIA produkter.

CERTIFICERET ØKOLOGISK KOSMETIK

I respekt og taknemmelighed for den gavmilde natur, bliver plantagerne med Argantræ dyrket og bevaret efter principperne for økologisk landbrug. For at bevare oliens ekseptionelle egenskaber, bliver ekstraktionen og de følgende processer udført så de følger de specifikationer, som er blevet fastlagt for økologisk kosmetik af Ecocert.

Argantræ
Det dyrebare Argan træ, er hjemmehørende i det sydlige Marokko.

KONTROLLERET FAIR TRADE KOSMETIK

ARGANDIA har lavet et Argan E.S.R. (Socialt ansvarlig Fair-Trade), en fairtrade sector, kontrolleret af Ecocert i Marokko.
Målet er at sikre, at disse kvinders know-how om at dyrke og producere Arganolie, kan udvikles og at sørge for, at de får udnyttet fordelene af denne udvikling.

Sortering af Arganfrugten foregår i hånden

SOCIAL ANSVARLIGHED I PRAKSIS

ARGANDIA bidrager økonomisk til en social fond i en lille berber landsby der hedder Taghililt, i Indouzal distriktet syd for Taroudant, for at forbedre kvindernes levestandard og deres børns skolegang. Hver gang du køber et produkt fra ARGANDIA, er du direkte med til at støtte denne fond.

Skolebørn