rhassoulrhassoul

RHASSOUL RENSELER

Rhassoul-ler er et multiprodukt der kan anvendes på forskellig måde, til ansigt, krop og hår. Den kan således mixes efter behov/brug, bland det op med varmt vand til almindeligt brug, med arganolie hvis der er behov for ekstra pleje og næring til huden, med Argandia Floral Water hvis du ønsker det bløde, duftende blomstervand som makker til det pulveriserede ler.

Rhassoul-ler indeholder bla. silica, magnesium, jern, potassium, lithium og sporelementer og giver resultater øjeblikkeligt!
Huden får et flot skær og bliver blød, leret fjerner døde hudceller og reducerer hudorme/talgknopper, men er også blid og alligevel effektiv ved sart og tør hud. Urenheder og giftstoffer opsuges og udrenses og det er derfor særdeles velegnet til fedtet/uren hud som ansigtsmaske (undgå øjenområdet) eller hvis man er plaget af acne på fx. ryggen. Bruges også til hårvask, håret genvinder sin glans og fylde. Blandes blot med vand, (evt. lidt arganolie) påføres håret og lad det sidde et par minutter eller længere. Skyl grundigt efter med vand. Det kan anbefales at prøve Rhassoul-ler ved fx silicone-trist hår, skæl eller psoreasis i hovedbunden. Rhassoul kan også indgå til hjemmelavet tandpasta... Der er mange muligheder for kreative mix :-) Find opskrifter, tips og idéer på nettet!

Rhassoul ler kommer fra Marokko, hvor det udvindes fra underjordiske brud omkring Atlasbjergene. Rhassoul-stykkerne bliver samlet og sorteret i hånden og pakket i sække. På produktionsstedet bliver sækkene tømt og stykkerne endnu engang sorteret. De bliver vasket med vand for at fjerne urenheder, herefter lægges Rhassoul til tørre. Når det er tørret bliver det knust til fint pulver og er hermed klar til brug.

•Silica- 58%
•Aluminum- 2.47%
•Jern- 0.64%
•Sodium- 2.3%
•Magnesium- 25.2%
•Calcium- 2.34%

pH 6.9-7.5

Indeholder 150 g

Vejl. pris kr. 129,00

INGREDIENSER

INGREDIENTS : RHASSOUL CLAY

100% af det totale indhold er fra naturen