cleansing milkrensemælk

Den ultimative elixir

Opuntiaolie til Ansigt

Vejl. pris kr. 269,00

Opuntia Elixir

Opuntia Elixir MED ÆTERISKE OLIER – Alle hudtyperrensemælk

Elixiren her er et fremragende koncentrat af anti-age æteriske olier (Rosentræ, Rosengeranium og Gulerod), Hybenroseolie og fair-trade Opuntia-/Kaktusfigenolie. Elixiren har reparerende, blødgørende egenskaber specielt sammensat til den modne hud der har brug for omsorg. Blandingen udsætter dannelsen af fine linier og rynker, efterlader huden synligt blødere og strålende sund og velplejet.

Flaske med pumpe 30ml i æske

Vejl. pris kr. 339,00

 

Økologisk fair trade Opuntiaolie (Kaktusfigen):
Den ultimative anti-aging-olie. Den er helt exceptionel på grund af det høje indhold af vitamin E og delta 7 stigmasterol, en meget sjælden komponent i planteverdenen og en kraftfuld antioxidant. Den opstrammer og øger spændstigheden, forebygger de frie radikaler. Den er for­yngende fordi den hjælper hudens naturlige reparationsprocesser. Endeligt er det en fortrinlig ingrediens der gør huden rigtig blød, beskytter og forebygger at huden dehydrerer.

Økologisk fair trade Arganolie:
plejer, forynger, beskytter. Antioxidant der forebygger hudens ældning.

Økologisk Hyberkerneolie: en bemærkelsesværdig olie der vedligeholder hudcellernes fulde funktion. Modvirker rynker og ældningstegn, opheler og genopbygger hudvævet, styrker samtidig med den virker blødgørende og fugtgivende på den tørre hud.

Økologisk Macadamiaolie:
en ikke-fedtende olie der nemt trænger dybt ind i huden (sammensætningen er meget lig hudens eget fedt). Den plejer, fugter og beroliger huden.

Økologisk Rosentræolie: en olie der bekæmper alderstegn og styrker aktivt hudens fornyelse og regeneration. En meget mild og tålbar olie.

Økologisk Gulerodsolie: en anti-rynke olie der hjælper hudvævet med at forny sig
Økologisk Rosengeranium: styrkende, astringerende, ophelende og revitaliserende.

Økologisk Lavendelolie:
en beroligende olie med ekseptionelle lægende egenskaber.