OPSKRIFTER MED
ARGANOLIE TIL MADLAVNING 
ØKOLOGISK FAIR-TRADE ARGAN SALATOLIE
Argan salatolie adskiller sig fra olien der bruges til kosmetiske formål ved, at kernerne bliver let ristet før de bliver ekstraheret i maskinen. Ristningen giver olien en let nøddeagtig smag. Maskinekstraktionen sikrer oliens kvalitet og stabilitet.
Sammensætning og ernæringsmæssige kvaliteter
Prøv at hælde arganolie over grøntsager, fx. asparges, peberfrugter eller bagte rodfrugter, vel at mærke efter tilberedningen. Olien må ikke varmes op, men kan sagtens bruges på varme retter.
Kan også bruges til hummus eller som dyppelse til brød.
PRØV LIGE:
AVOCADOSALAT MED ARGANOLIE
Moden avocado
Lidt groft salt
Et stænk citron
Lidt arganolie
Skær avocadoen i skiver eller tern, drys med lidt salt, lidt citron over og til slut et stænk arganolie... Lækkert, sundt og nemt!